Op.Dr. Cem Ayhan

Op.Dr. Cem Ayhan ile Kişiye Özel Tüp Bebek Tedavisi


Tüp Bebek Uzmanlık eğitimimi ülkemizin ilk Tüp Bebek Merkezi olan Ege Üniversitesi Tüp Bebek Kliniğinde 1998- 1999 yıllarında tamamladım. Aynı klinikte, Transvaginal Ultrasonografi eğitimi ve sertifikası ile Laparoskopik Fertilite koruyucu tedavi eğitimi ve sertifikasyon sürecini başarıyla tamamladım. 2000 yılından itibaren Yaklaşık 19 yıldır Tüp Bebek tedavisi uygulamaktayım.

2004 yılından itibaren ülkemizin ilk özel Tüp Bebek Merkezlerinden, Klinisyen ve Embryoloji Eğitim merkezlerinden olan ve ülkemizin en gelişmiş IVF Laboratuvarlarından birisine sahip olan Amerikan Hastanesi Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezinde çalışmaya başladım.

2019 yılından itibaren Bağdat Caddesi üzerinde Med-Amerikan Kliniği bünyesinde yeni açılan Tüp Bebek Merkezinde tedavi olabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza göre, size yakın olan Tüp Bebek Merkezinde, Avrupa yakasında Amerikan Hastanesi, Anadolu yakasında Med-Amerikan Kliniğinde tedavinizi ve takiplerinizi yaptırabilirsiniz.

Benimle Tüp Bebek tedavisi olan hastalarımın tedavi süreci ücretsiz ön görüşme ile başlar. Uygulanacak tedavi sürecinin aşamaları, alternatif tedavi yöntemleri, çifte özel gebelik şansının hesaplanması, tedavinin risklerinin ve komplikasyonlarının karşılıklı tartışılması ve anlaşılmasıyla devam eder.

Bu aşamada esas amacımız tedaviye aklınızda soru işaretleri ile başlamamanızı sağlamaktır. Tedavi aşamalarınızın tamamı kişiye özel olarak planlanmakta ve tamamlanmaktadır.

Yumurtalıkların uyarılması, ultrasonografi takipleri ve sonuçta oluşan Embryoların transferine kadar ve hatta sonrasında ki gebelik takibine kadar tedavinizin tüm aşamaları tek elden, tek doktor tarafından gerçekleştirilir. Dolayısıyla tedavi sürecinde ki çiftin ihtiyaç duyduğunda direkt olarak ilk elden bana ulaşması mümkün olmaktadır.

Ücretsiz görüşme için lütfen aşağıdaki telefon numaralarından randevu alabilir veya e-posta yolu ile bana ulaşabilirsiniz.

Amerikan Hastanesi : 0212 3112000
Med-Amerikan Kliniği :0216 4682555

Güncel Yazılar

Nisan, 2019

  • 25 Nisan

    Kadınlarda Tekrarlayan Mantar Enfeksiyonları Tedavisi

    Kadınlarda Tekrarlayan Mantar Enfeksiyonları Tedavisi Jinekolojinin En Can Sıkıcı Sorunu Bu yazıyı okumadan önce tekrarlayan mantar enfeksiyonları ile ilgili yazıyı okumanızı öneririm. Bu yazıda vajinal mantar enfeksiyonlarının tedavisinin nasıl yapılacağını, tekrarlamasını nasıl engelleyebileceğinizi özetlemeye çalıştım. Burada yazılanlar tavsiye niteliğinde olup , her hasta için geçerli olmayabilir; sizin için doğru tedaviyi …

    Devamını okuyun
  • 22 Nisan

    Kadınlarda Tekrarlayan Mantar Enfeksiyonları

    Kadınlarda Tekrarlayan Mantar Enfeksiyonları Jinekeloji’nin En Can sıkıcı Problemi 25 yaşından büyük kadınların %50’si hayatları boyunca en az 1 kez Vajinal Mantar enfeksiyonu yaşarlar. Bu kadınların yaklaşık 5%’inde bu sorun tekrarlayan bir sağlık sorunu halini alır ve tedavisi oldukça zordur. Tekrarlayan mantar enfeksiyonu diyebilmek için yılda 4 kereden fazla tedavi …

    Devamını okuyun
  • 18 Nisan

    Meme Kanserinden Korunmak Mümkün Mü?

    Meme Kanserinden Korunmak Mümkün Mü? Bir kanserden korunabilmek için ona yol açtığını bildiğimiz risk faktörlerinden kaçınmamız gerekli. Günlük hayatta kaçınamayacağımız, ELİMİZDE OLMAYAN  bazı risk faktörleri olduğu gibi meme kanseri riskini arttırdığını bildiğimiz bazı riskler OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ. Bu riskleri azaltabilirsek meme kanserinden korunmak belli ölçüde  mümkün olabilir. Bu yazıda meme …

    Devamını okuyun
  • 15 Nisan

    Meme Kanseri Taraması Hangi Sıklıkta Yapılmalıdır? Meme Kanseri Taraması Nasıl Yapılmalıdır?

    Meme Kanseri Taraması Hangi Sıklıkta Yapılmalıdır? Meme Kanseri Taraması Nasıl Yapılmalıdır? Meme Kanseri, görülme sıklığı yaş ile birlikte artan , yaşam boyunca her 8 kadından birisinde görülen, kadınlarda en sık gördüğümüz kanser tipidir. Hastaların %75 i menapoz sonrasında tanı alırken, %25’i menapozdan önce tanı almaktadır. Bu yazımda meme kanseri taramasının …

    Devamını okuyun
  • 5 Nisan

    Gebelikte İllegal Maddelerin Kullanımı

    Gebelikte İllegal Maddelerin Kullanımı Marijuana, Kokain, Eroin, LSD, Solventler, Amfetaminler İllegal maddelerin kullanımı maalesef oldukça yaygın ve ülkemizde de tüm dünyaya benzer şekilde artıyor. Eğer siz veya bir yakınınızın böyle bir madde kullanımı öyküsü varsa bu yazı size danışmak için bir referans olacaktır, hem bebek hem de anne sağlığı açısından …

    Devamını okuyun
  • 2 Nisan

    Kordon kanı saklamak gerçekten faydalı mı?

    Kordon kanı saklamak gerçekten faydalı mı? Kordon kanı kök hücre içeriği açısından eşsiz bir kaynaktır. Bu hücrelerin saklanması teorik olarak pek çok hastalıkta tedavi için kullanılma şansını bebeğe vermektedir. Ancak bu teorik faydaların gerçekte ne kadar olduğunu, hangi hastalıklarda faydalı olduğunu anlatan bir yazı hazırladım. Bu yazı kök hücre tedavisinin …

    Devamını okuyun

Mart, 2019

  • 28 Mart

    Gebelikte Sağlıklı Kilo Alımı Ne Kadar Olmalıdır?

    Gebelikte Sağlıklı Kilo Alımı Ne Kadar Olmalıdır? Gebe kalan kalan kadınların en büyük endişelerinden birisi bebeğin büyümesini olumsuz  etkilemeden ve fazla kilo almadan gebeliği bitirebilmektir. Bu yazımda normal kilo alımının ne kadar olması gerektiğini açıklamak istiyorum. Normal kilo alımı her gebe kadın için farklıdır, yani 50 kilo ile gebeliğe başlayan …

    Devamını okuyun
  • 22 Mart

    Polikistik Over Sendromu (PKOS) Nasıl Tedavi Edilir ?

    Polikistik Over Sendromu (PKOS) Nasıl Tedavi Edilir ? PKOS’da elimizde bu kistleri( yumurtaları ) azaltacak ve bir daha oluşmasını engelleyecek yani kesin olarak tedavi yapacak mucizevi bir ilaç veya tedavi yöntemi maalesef yok. Bu durumun sizin saç renginiz, göz renginiz gibi kalıcı olduğunu bilmeniz gerekmektedir. PKOS, doğuştan yumurtalıkların içindeki antral …

    Devamını okuyun
  • 20 Mart

    Polikistik Over Sendromu (PKOS) Tanısı Nasıl Konulur?

    Polikistik Over Sendromu (PKOS) Tanısı Nasıl Konulur? Rotterdam Kriterleri PKOS tanısı koyabilmek için uluslararası olarak kabul edilen tanı kriterleri mevcuttur: Rotterdam Kriterleri olarak bilinir. Oligoovulasyon/ Anovulasyon: Yumurtlamanın az olması veya hiç olmaması demektir. Unutulmamalıdır ki adet görüyor olmak her adet döneminde yumurtlama olduğu anlamına gelmez. Yumurtlama olmadan adet görülmesi PKOS’un …

    Devamını okuyun
  • 19 Mart

    Polikistik Over Sendromu (PKOS) Hangi Şikayetlere ve Hastalıklara Yol Açar?

    Polikistik Over Sendromu (PKOS) Hangi Şikayetlere ve Hastalıklara Yol Açar? PKOS, Genel yumurtalıkların içinde diğer kadınlara göre daha fazla sayıda yumurta follikülü içeren ve doğal olarak daha fazla özellikle androgen ve östrogen hormonu üretimini arttırarak yalnızca kadın genital organlarını değil tüm kadın vücudu etkileyen bir hastalıktır. Aşağıda kısaca neler yapabildiğini …

    Devamını okuyun
  • 15 Mart

    Tüp Bebek Tedavisine Yardımcı İlaçlar

    Tüp Bebek Tedavisine Yardımcı İlaçlar Tüp bebek tedavisinde sırasında veya öncesinde , kadının tedaviye olan yanıtını arttırmak amacıyla bazı ek vitaminlerin, besin desteklerinin kullanımı tüm dünyada önlenemez şekilde artmaktadır. Benzer şekilde spermin sayısını, hareketliliğini, kalitesini arttırmak için de önerilen çok sayıda destek tedavisi mevcuttur. Bu tip ilaçların genellikle gıda takviyesi …

    Devamını okuyun
  • 14 Mart

    Tüp Bebek Tedavisi Sırasında Kullanılan İlaçlar

    Tüp Bebek Tedavisi Sırasında Kullanılan İlaçlar Bu yazımda size genel olarak Tüp Bebek Tedavisi sırasında kullanacağınız ilaçları ana guruplar halinde tanıtacağım. Kullanılan ilaçlar ve dozları  kişiye göre , çiftin infertilite nedenine göre değişebilir ve burada yazdıklarımla sınırlı değildir. Bu konuda detaylı bilgiyi doktorunuz ile görüşerek alabilirsiniz. Tüp Bebek tedavisi sırasında …

    Devamını okuyun

Şubat, 2019

Ocak, 2019

Mayıs, 2018

  • 22 Mayıs

     Preimplantasyon Genetik Tanı – Tarama

    Preimplantasyon Genetik Tanı – Tarama Nedir? Preimplantasyon genetik tanı/tarama (PGT) embriyonun implantasyon ve gebelik öncesinde genetik açıdan incelenmesini sağlayan bir teknolojidir. Bu teknoloji, in-vitro fertilizasyon (IVF – tüp bebek) tedavisi ile birlikte uygulanır ve araştırılan genetik hastalık açısından sağlıklı olduğu belirlenen embriyoların rahim içerisine transfer edilmesine ile sonlanır. Kadından elde …

    Devamını okuyun

İletişim Formu :